LØRDAGER KAN DU OPPLEVE FØLGENDE PÅ ZACHARIASBRYGGEN

ALLE AVDELINGER ER ÅPEN
Fredager og lørdager kan du oppleve Bergens største restauranthus med alle avdelinger åpen.

DJ FRODE HELLEBØ AKA THE SHERIFF PÅ JACKS
Dj Frode HelleBø aka “The Sheriff” blir ofte kaldt «Verdens Beste dj» Hans dj karriere startet med Discosound og han har nok vært innom de fleste utesteder i Bergen – Frodes publikum er veldig trofast og følger han uansett hvor han spiller – Frode er også kjent for sitt engasjement i Brann, der han var supporter sjef i mange år.

DJ GEIR VINDENES PÅ SUN Z BAR
Dj Geir Vindenes har i en årrekke underholdt Bergens Befolkning – Han har vært resident dj på Ricks, Sun Z Bar og en rekke andre steder i Bergen – Når Dj Geir spiller er du garantert god stemning

DJ FRANCO PÅ WAVE
Dj Franco er viden kjent i Bergen, han var dj i legendariske Polar Beer Bar og var den personen som innførte klassisk Rock`n`Roll på utestedene i Bergen – Han er kjent for sine sprell og utkledninger samt sin fantastiske musikk.

FORSKJELLIGE LOKALE DJ`S PÅ FLYING DUTCHMAN
Lokale dyktige dj`s presenterer pop, rock, funk, disco for de som fremdeles glad i å treffe kjente, de som husker Disken, Holms, Joker, Fløyen, Bellevue, Aladdin, Cafe Galleri, Alfie, Maxime, Christian, Ricks og alle de herlige stedene som dukket opp utover 80 tallet – Hver fredag på The Flying Dutchman

LIVE PIANOENTERTAINER I PIANOBAR
Pianobaren er Bergens eldste og mest kjente Pianobar, her kan du oppleve live piano entertainment fra noen av de beste internasjonale pianospillere som er å oppdrive.

KARAOKE I PIANOBAREN – Starter kl 20.00
Vi ønsker alle velkommen til en av Norges aller beste karaokesteder! Karaoken på Zachen er en institusjon, og det er så lenge siden den startet at vi er faktisk ikke sikker på når det var! Det vi vet sikkert er at det i løpet av første del av 90-tallet vokste seg til å bli en fantastisk arena for alle som er interesserte i sang og det å opptre. Det har vært mange legendariske framføringer opp gjennom årene, og vi ser fram til fortsettelsen med flotte lokaler, et imponerende lydanlegg og de triveligste og flinkeste karaokevertene. De gjør sitt ytterste for å skape en hyggelig atmosfære både for de som synger og de som hører på. Alle er velkommen med den stemmen de har, og så lenge sjelen er i det så blir det alltid stor applaus og god stemning når gjestene synger. Vi er klare til å ta imot deg og dine venner hver eneste mandag (Wave), onsdag (Wave) og lørdag i Pianobaren, vi håper vi ser nettopp DEG neste gang. Kanskje har du en liten sangfugl i magen også?

Jack`s er åpen fra kl 12.00 – 03.00
Wave er åpen fra kl 12.00 – 03.00

Flying Dutchman er åpen fra kl 12.00 – 03.00
Pianobar er åpen fra 12.00 – 03.00
Sun Z Bar Night Club er åpen fra 20.00 – 03.00
Strega – Italiensk restaurant er åpen fra 16.00 – 23.00
Bryggeriet – Microbryggeri og restaurant er åpen fra 16.00 – 23.00

Vi viser alt av fotball / sport på tv og storskjermer.